Toimumise aeg: 15. august 2018

Koht: Pirita

Korraldaja: CC Rota Mobilis

Raja pikkus: 7.3 km

Stardipaik: Kloostrimetsa tee ja Lükati tee ristis

Start: 17:00 – 20:00 (Ajavõtt finišis ja rajatähistus garanteeritud kuni 21:00)

PARKIMINE:

Parkimine: Kuna võistlus toimub Pirita jõeoru maastikukaitsealal, siis parkida tohib kõva kattega kohtades. Metsakalmistu vastas parklas, Pirita terviseradade parklates, Velodroomi parklas, stardiala ligiduses.

PÕHIRADA:
Sel aastal toimub toimub sõit kahel ringil ja võrreldes eelmise aastaga suunaga teistpidi. Lisasime ringile veidi pikkust ja tõusumeetreid. Rada koosneb kolmest sektsioonist. Algus lihtsam ja kiirem männimetsa alune. Keskel tehnilisem ning nõudlikum osa koos Ambrose ja jõeäärse karusselliga. Edasi tuleb raja uus lõik mis viib mööda jõeäärt peaaegu terviseradade teise otsa. Ringi lõpp on veidi kiirem ja hea koht taastumiseks.
Rada saab märgistuse võistluspäeval kella 17-ks. Organiseeritud õppesõitu pole plaanis.

NB! Nagu Pirital ikka, on rajal mitmeid puutepunkte terviseradadega. Jalutajaid ja jooksjaid piisab nii kärudega kui ka koertega. CCRM küll turvab ohtlikumaid ristumisi, kuid iga osaleja peab ka ise tähelepanelik olema.

LASTE RADA:
Pikkus 1,91 km. Osaliselt kattub suurte rajaga, olge palun tähelepanelikud!

RINGIDE ARV:
Lisaks kirjas ka infotahvlil stardialas.

M / N: 2 ringi
M14 / N14: 1 ring
M12 / N12: 2 lasteringi
L10: 1 laste ring 

  • Tehnilisus
  • Kiirus
  • Tõusud
  • Hirmufaktor
  • Lasterada

Juhised stardipaika jõudmiseks:

Kloostrimetsa tee ja Lükati tee rist

Pirita etapi start/finiš