Toimumise aeg: 19. juuli 2017

Koht: Harku

Korraldaja: CC Rota Mobilis

Raja pikkus: ca 5 km

Stardipaik: Rabaveere tn, Tallinn

Start: 17:00 – 20:00

  • Tehnilisus
  • Kiirus
  • Tõusud
  • Hirmufaktor
  • Lasterada

2017a Harku Kolmapäevak kolis teisele poole metsa. Start/finiš asub Rabaveere tn tühermaal. 

Ringi pikkus ca 5 km. Harku metsale iseloomulikult koosneb rada enamasti juurikatest, kuid on ka paar lihtsamat-kiiremat lõiku. Seevastu aga tõusumeetreid väga ei pakuta, üks teravam põks enne lõppu siiski on. Midagi ülemäära hullu pole, 100% sõidetav (kui keegi ees ei ikaldu). Üks sild tuleb ületada, ühe kraavi teeme EUR alusega lihtsamaks, märja ilmaga paneme võib-olla veel paar alust vältimaks mülka tekkimist. Enamus singleid on tuttavad (vähemalt neile, kes Harkus treenivad) ja juba piisavalt laiaks sõidetud, mis omakorda annab võimaluse aeglasemast võistlejast mööduda.  Mõned lõigud on vähem tuttavad ning ka umbes 100m täiesti sõitmata jupike on pakkuda.
Märja ilmaga jääb võib-olla üks vähe sõidetud juurikaline raja osa välja. Otsustame kohapeal jooksvalt. Raja pikkus sellest ei muutuks, küll aga keerukus. 
PS! üks väike kivi oli ka raja sees 🙂
 
Lasteringi pikkus ca 1,2-1,3km. 
Lastele on suuremalt jaolt oma rada, mõnes kohas siiski peab põhirajale minema. Need mõned jupid on suhteliselt laiad ning kiiremad peaks kenasti mööda saama. Küll aga jääb sisse tõus, mis ei ole järsk kuid liivane. Seega võib paljudele lastele osutuda ratas käekõrval üles minekuks. Loodetavasti ei ole see probleem (kahjuks ei saa ohutult kuidagi kõrvalt minna) ning vabandame juba ette, kui raske on. 
 
Parkimine tühermaal, ruumi peaks jaguma, juurdepääs korvpalli platsi juurest (Kalda tn 18). Ettevaatust, kui seal koeri treenitakse, mida tuleb ette.
 
Ringide arv :
L 10 – 1 lastering
M/N 12 – 2 lasteringi 
 
M/N 14 – 1 ring
M16+ – 3 ringi
N16+ – 2 ringi