Toimumise aeg: 5. juuli 2017

Koht: Jägala-Joa

Korraldaja: Jõelähtme Singel

Raja pikkus: 6,6km

Stardipaik: Jägala-Joa parkmets Koogi külas

Start: 17:00

  • Tehnilisus
  • Kiirus
  • Tõusud
  • Hirmufaktor
  • Lasterada

Rada on rajatud JRMi ja kunagiste kolmapäevakute radadele. Lisaks on tehtud paar lõiku, mis pole aastaid kasutusel olnud. Rajal on nii kivist Jägala jõe kaldapealset, metsa- ja põlluradu, kergliiklusteed ja loomulikult Jägala joa läbimine (seekord vastupidiselt JRM-ile. Lastele on suuremalt jaolt oma ring, mis alguses ja lõpus kattub suure ringiga. Rajamärgistuses on täiskasvanute rada punaste ja laste rada roheliste nooltega.

Rada on kiire, kuid kivised ja tehnilised kohad nõuavad tähelepanu. Samuti koguneb piisavalt tõusumeetreid. Sees on ka üks jooksutõus Jägala-Joa astangutel.

Ringide arv
L10 – 2 lastering ca 1,7 km
M/N 12 – 3 lasteringi
M/N 14 – 1 põhiring
M/N16 – M/N 60 – 2 põhiringi.

Parkimine toimub Jägala- joa parklas ja Koogi tee ääres ja Koogi poe. Kuivõrd Koogi-Jägala-Joa tee äärde rajatakse kergliiklusteed, siis on tee ääres parkimine raskendatud. Seetõttu palume mõistvat suhtumist parkimise korraldamisel. Neil, kel 1,2 km pole ratta seljas keeruline sõita, pal un jätke auto Koogi poe juurde ja tulge sealt kohale ratta seljas

Raja kaart