Toimumise aeg: 26 aprill 2017

Koht: Hiiu

Korraldaja: Porter Racing

Raja pikkus: 3,5 km

Stardipaik: Hiiu tn. lõpus

Start: 17:00

  • Tehnilisus
  • Kiirus
  • Tõusud
  • Hirmufaktor
  • Lasterada

Võistluskeskus

Esimene kolmapäevak toimub Hiiu täna lõpus asuval metsaalal. Tegemist on parkmetsaga, kus on tihe radade võrgustik ja mida ametlikult tuntakse Rännaku puiestiku nime all. Maastik on kuiv ja kiire, rada koosneb männimetsa alustest singlitest ja kraavipõhjadest (nn. Hiiu kaevikud, kohalik klassika). Tehnilisi laskumisi ja ohtlike kohti rajal pole – küll aga saab tahtmise korral rattad maast lahti kui kaevikutes vastavat kiirust arendada. Rajal on palju kiireid pöördeid ja kurve. Väga valel kiiruse valikul on võimalik saada oma kehasse titaanist lisandeid, mis paigaldatakse Mustamäe haiglas. Olge palun mõistvad ja arvestage ka teistega, sest tipptunnil on tõenäoliselt liiklus rajal tihe.
Raja pikkus on ~ 3,5 km ja sõidetakse 4 ringi.
Lastele on eraldi rada ~1,5 km ja sõidetakse alates 1 ringist vastavalt vanusele. Täpne info kohapeal.

Kuna Hiiu tänav on elamupiirkond, siis parkmistingimused on piiratud. Palume võimalusel kohale tulla rattaga. Parkimisaladeks on ametlikult linnaosa poolt lubatud Tähe ja Serva tänava äärsed metsapoolsed alad. Palume mitte parkida elamute väravate ette. Kuna parkimisjuhendajat pole, siis palume olla parkimisel viisakad ja kohalikke olusid arvestav.